Reiki
Een HEALING of REIKIBEHANDELING balanceert en versterkt het (energie)lichaam. De behandeling stimuleert de gezondheid en ontspant lichaam en geest. Door de betere energetische doorstroming worden geest en lichaam weer opgeladen, en komt inzicht dichterbij. Een behandeling duurt ongeveer één uur.

Un Healing ou Thérapie par le Reiki équilibre et renforce le corps énergétique. Le traitement stimule la santé et détend le corps et l'esprit. Grâce à l'amélioration du flux énergétique, l'esprit et le corps sont dynamisés et l'on rappoche d'une prise de conscience personelle. Un traitement dure environ une heure.

 

Tijdens een REIKIWEEKEND ontvangt u een schat aan informatie over ziekte, genezing en bewustzijn. Het is een zeer op de praktijk gericht weekend vol oefening. U leert wat u met Reiki kunt doen voor uzelf en anderen en wat deze verhoging van energie voor u kan betekenen in het dagelijks leven

 

Via het kinesiologische systeem van TOUCH for AWARENESS is het mogelijk om een voedseltest te laten doen of te werken aan emotionele blokkades in organen of chakra's. Het is zeer effectieve methode om inzicht in problemen of kwalen te krijgen, spiritueel te groeien en je kracht te vergroten. Een behandeling wordt altijd afgesloten met een healing, waardoor het effect lang blijft nawerken.

 

Welkom op de website van Ronald van de Peppel

 

Agenda

Healings

Auralezing

Reiki

Gallery

Contact

En verder

Boek/Cd Best.

Cursussen

Wie is RvdP

Videofragmenten

Lesbestanden

Voordrachten